Gnomes – Stof Big

Dit is een project die voor mij in het voorjaar startte. Ik zag een oproep van Stof Big om met een stofje van haar aan het werk te gaan om zo Stof Big en de nieuwe stoffen in de kijker te gaan zetten.

Het ging om een superschattig tricot stofje met mieren op EN ik werd geselecteerd om mee te doen. Wat een eer!!! Met heel veel plezier ging ik aan de slag en toverde de stof om tot een prachtige Optimum Jurk van Sofilantjes. Het toppunt: eenmaal de jurk voor Aster af was en ze hem aan kon, leerde ze net over kriebelbeestjes op school, dus toepasselijker kon ie niet zijn.

Deze zomer volgden dan de stofjes met ijsjes en ik mocht een mooie Litore jurk maken met eenhoornijsjes. Alweer een schot in de roos want het was deze zomer de lievelingsjurk van Aster. Ze staat er echt prachtig mee. Een pareltje om te houden!

En nu dit najaar zijn er alweer mega mooie stofjes ter beschikking. Deze keer gaat het om French Terry stofjes, dus iets dikkere kwaliteit en ZOOOOO zalig! Terug inschrijven om te mogen mee doen en zo dankbaar om alweer tot de selectie te horen. Ik mocht, zoals de titel het zegt, aan de slag met het stofje met gnomes op en ooo wat zijn ze mooi! Echte pareltjes en een must have voor deze winter vind ik!

Ze kunnen spijtig genoeg niet via mezelf aangekocht worden, anders was ik met superveel plezier verdeler geworden van de stofjes ;), maar dit mag jullie niet tegenhouden om gewoon rechtstreeks via Stof Big een gewenst stofje aan te kopen natuurlijk. Er zijn ook stofjes met gelaarsde kipjes, heerlijke kerststofjes en nog zoveel andere leuke printjes, te bezichtigen op de site 😉 .

Tot en met 30 september 2021 kunnen jullie via volgende link: Gnomes (woordje aanklikken 😉 ) het Gnome stofje scoren met 15% korting als jullie de code ‘NaaiateLies’ gebruiken bij afrekenen, als dat geen leuk nieuws is!

Het stofje was ondertussen toegekomen en ik ging op zoek naar een leuk patroon. Ik wou eens iets anders dan anders en koos een jurkje van Ellie & Mac uit. De ‘Be Independent Dress‘. Zelf had ik nog een passende effen bordeaux french terry stof liggen en ik zag het resultaat zo voor me verschijnen.

De voorbereiding

Stap per stap werkte ik aan Aster haar nieuwe jurk. Na het knippen merkte ik ook dat ik voldoende stof zal over houden om nog een pakje te maken voor haar baby broertje on his way, dus de komende dagen/weken werk ik ook daar nog even aan verder, zodat ze dan kunnen twinnen deze winter. Ik kijk daar nu al zo naar uit! SPANNEND!

Voorpand met cosy zak!

Ik heb nog niet veel patronen van Ellie & Mac gemaakt, dus voor de maat was het toch even uit proberen. Ik ben vrij goed in mijn opzet geslaagd, maar het jurkje valt iets groter uit dan voorzien. Het is niet schandalig te groot, dus tegen de winter zal het wel helemaal prima vallen, nog dat geluk. Maar je ziet het een beetje aan haar mouwen dat het wat lang komt nog.

Even voor/achter naast elkaar

Buiten de grote, cosy zak vooraan, is het een vrij eenvoudig model en het zat rap ineen, maar dan was het school telkens tot de avond en op woensdag is de planning ook altijd vrij druk, dus kon ik pas dit weekend papa en Aster op pad sturen voor een leuke fotosessie. Ze trokken naar het Sterrenbos om kabouters te gaan zoeken en hadden samen een hele toffe middag, want bleven meer dan 3 uur weg. Nuja, er is ook een mooie speeltuin aan, dus wat wil een 5 jarige nog meer?

Nadien ging ik op zoek naar de mooiste foto’s en ook jullie mogen van die foto’s mee genieten! Hieronder zijn de pareltjes te bewonderen. Heb ik jullie kunnen overtuigen ook aan de slag te gaan?

Indien jullie zelf geen naaister/naaier zijn, maar toch graag jullie (klein)dochter/(klein)zoon zien schitteren in een zelfgemaakte en unieke outfit, mag je altijd contact opnemen met mij. Ik ga met veel plezier voor jullie aan de slag!

Dank u wel voor jullie tijd om mijn blog te lezen!

LiesNaaiateLies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close